Manipuláció Fehéren – Feketén

A kolozsvári Prisma Egyesület a helyi szervező, Partiumi Keresztény Egyetem Karrier és Alumni Irodájával közösen ingyenes képzést hirdet június 18-án, szerda délután 15:00 órai kezdettel, Nagyváradon „Manipuláció Fehéren – Feketén” címmel. A képzés helyszíne a PKE.

 

Kevesen vannak azok, akik nem arra törekszenek, hogy minden áron elérjék céljaikat, érvényesítsék érdekeiket. Ennek ellenére az emberek többsége a manipulációt mégis elítélendőnek tartja. Olyan alattomos dolognak, amit csak a rossz, erkölcstelen emberek csinálnak.

De valóban az? Vagy „tegye fel” a kezét az aki az elmúlt héten nem akarta volna legalább egyszer a saját igazát foggal-körömmel megvédeni és „meggyőzni” a beszélgető partnerét a saját igazáról...

A képzésen megtudhatod, hogy:

• miért megkerülhetetlen eszköz a manipuláció a mindennapokban

• hogyan ismerd fel, ha Téged akarnak manipulálni

• hogyan ismerd fel, ha Te manipulálsz éppen

• hogyan légy etikus manipulátor

Soha ne feledd: vagy Téged manipulálnak, vagy Te manipulálsz. Így vagy úgy, de megtörténik! Csakis rajtad áll, hogy ezt a tudást mire használod.

A képzés vezetője: Filer Lóránd tréner. Időtartama: 3 óra 12 perc. Ajánljuk azoknak, akik: emberekkel dolgoznak vagy foglalkoztatja őket a manipuláció témája, működése, mibenléte.

A helyek száma korlátozott! Már csak néhány hely maradt. Regisztrálni a Prisma Egyesület honlapján, a www.prismae.eu oldalon a képzés felhívása alatti űrlap kitöltésével lehet. Érdeklődni a Partiumi Keresztény Egyetem Karrier irodájában (Primăriei u. 36) és a 0749545457 telefonszámon lehet hétköznap 9:00 – 16:00 óra között.

forrás: www.partium.ro