ITHC22

NEMZETKÖZI IDEGENFORGALMI ÉS VENDÉGLÁTÓI KONFERENCIA 2022

INTERNATIONAL TOURISM & HOSPITALITY CONFERENCE 2022

Nagyvárad / Oradea 23-24TH JUNE 2022

A 2020 és 2022 közötti koronavírus-világjárvány drámai következményekkel járt a turizmusgazdaság valamennyi szereplőjére nézve. Ezen szereplők nemcsak a járvány okozta korlátozások közepette, de még jelenleg is olyan (pl. geopolitikai, biztonsági, járványügyi stb.) kihívásokkal szembesülnek, amelyekre a korábbi évtizedekben nem volt példa. A tervezhetőség, a biztonságérzet megteremtése és fenntartása napjainkban kulcsfontosságú tényezőkként merülnek fel az ágazatban. Ezen okok miatt úgy véljük, hogy elengedhetetlen a turizmus-ágazatnak a naprakész, empirikus alapokon álló tudományos igényű kutatása. Konferenciánk elsősorban az idegenforgalmi és vendéglátói ágazatok kutatói, szakértői számára kíván együttgondolkodási lehetőséget biztosítani, abban a reményben, hogy a jó példák, jó ötletek, a sikeres alkalmazkodási minták révén közös válaszok születhetnek a jelenkor felmerülő kérdéseire.

Szándékaink szerint a konferencia a maga formális és informális módján katalizálhatja a részvevők közötti eszmecserét és különböző nézőpontokból megvilágítva a problémát és hozzájárulhat a komplex, ágazati trendekben való tájékozódáshoz. Örülnénk annak, ha számos szakértő, kutató élne a lehetőséggel és megosztaná a tudományos eredményeit, gondolatait a konferencia résztvevőivel. Az elhangzott előadásokat lektorált tudományos folyóiratokban publikáljuk.

Szeretettel várjuk az előadókat és a résztvevőket a tudományos rendezvényen!

A konferencia oldalaITHC22 (google.com)

RegisztrációITHC22 - Regisztráció (google.com)

Hatráridők:

- korai regisztráció: 2022. május 20.

- kései regisztráció: 2022. május 31.

Szervező:

Partiumi Keresztény Egyetem

Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem

Támogató:

Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány

Partnerek:

Szent László Egyesület, Érmelléki Gazdák Egyesülete

Facebook event cover ithc 01Ithc digitális plakatithc Borito2022 nyomda Rgbpke logo hu fehermate 2021 greenpadme logo 1 3ÉgeSzentlászlóithc Borito2022 nyomda Rgb másolata

forrás: gtt.partium.ro